Вие обичате театъра, ние сме вашата врата към сцената. Нашата мисия е развиване на креативност и въображение. Изграждане на  концентрация и дисциплина. В приятелска и подкрепяща среда, с екип от професионалисти развиваме естествените умения и способности на децата, възпитаваме любов към изкуството. С уроци по актьорско майсторство поставяме участниците в основата на творческия процес. С помощта на оригинални театрални техники и игри изграждаме изпълнителски умения, развиваме свободно емоционално изразяване, правоговор и дикция. Даваме възможност на всички участници за сценична изява. По време на представление и репетиция забавлявайки се, децата придобиват самочувствие и се учат на поведение пред публика.

Даниела Атанасова – създател на Сцена Арт Студио. Режисьор и инструктор на театралните трупи.
Георги Пенев – сценарист на театралните трупи. Създател на оригиналните материали и упражнения, с които работят децата.
Камен Атанасов – креативен продуцент. Отговаря за музиката, ефектите и рекламата на Сцена Арт Студио.

КРЕАТИВНИ

Ние ценим уникалните гледни точки и импровизации. Разчупваме рамките и клишетата, учим децата по-свободно и с различни средства да изразяват себе си.

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Ценим точността, желанието за работа и усъвършенстване. Предлагаме уютна и приветлива обстановка за работа. Ние поставяме детето на първо място в основата на творческия процес.

СВЪРЗВАМЕ ОБЩНОСТИ

Театърът е за всички! Убедени в това, ние създаваме истории, с които предизвикваме артисти и зрители заедно да правят открития, да задават въпроси и да влизат в диалог.

ОРИГИНАЛНИ МАТЕРИАЛИ

Уникалните правят света цветен. За Сцена арт студио работи сценарист-драматург. Всяка сценична изява на децата е по оригинален сценарий. Той е съобразен с индивидуалните качества, възрастовите особености и възможностите на участниците.

ОТГОВОРНИ

Ние приемаме нашата работа като важно условие за емоционалното развитие на децата. Ние знаем, че за тях е важно да бъдат изслушвани, свободни, да се даде воля на въображението им и всяко едно от тях да се чувства специално. Това прави децата спокойни и уверени, помага да се формират личности със собствена посока.

ПРИЯТЕЛИ

Докато децата се забавляват, се учат да изпълняват. Ние работим в приятелска среда. Изграждаме взаимоотношения базирани на доверие и сътрудничество, подкрепа, разбиране и уважение. Честите срещи между групите и общите спектакли, които се подготвят спомагат за весело и съдържателно общуване.

НАШАТА ЗАЛА